Kaffeløsning til kontoret

Skal I have god kaffe på arbejdspladsen, så lad Pascucci Danmark komme med den bedste kaffeløsning til kontoret.

Vi har mange års erfaring med at levere en optimal kaffeløsning til kontoret. Hvad end det er administrative kontorer, spændende showrooms eller produktionsvirksomheder i konstant aktivitet, så har vi en kaffeløsning. God kaffe er med til at skabe en bedre hverdag for alle i virksomheden. Helt ærligt, så er både pauser og møder bare bedre med en god kop kaffe.
Der findes en række løsninger for god kaffe til virksomheder. En af de mest benyttede er den velkendte kaffeautomat, der efterhånden kan fås i mange varianter. Kaffeautomater kan have forskellige udvalg, ligesom nogle er med indbygget kaffekværn, mens andre benytter filterkaffe.
Det samme gælder kaffemaskiner i forskellige størrelser. Udvalget er enormt, og derfor er rådgivning vedrørende kaffeløsninger til kontorer og andre virksomheder blevet et af vores kerneområder.
Alle elsker en god kop kaffe, men rengøring, vedligeholdelse og forbrug skal naturligvis også med i overvejelserne, når den bedste løsning skal findes.

Kaffe til virksomheder i alle størrelser

Vi kan levere den rette løsning til kontorer i alle størrelser. Det er ikke bare noget, vi siger, men derimod noget vi har konkret erfaring med. Blandt vores kunder er alt fra mindre virksomheder med to-tre ansatte til større firmaer med flere hundrede medarbejdere. Fælles for dem er, at de kan få god kaffe nemt og bekvemt.
Når virksomheder har mange ansatte, vil disse ofte være fordelt over et stort areal og flere etager. Det er en detalje, der hurtigt får stor betydning, når man skal finde den rette kaffeløsning.
Vi hjælper jer med at tage stilling til hvilken type kaffemaskine, der vil være optimal for jer.
Valg af de rette maskiner starter i det helt grundlæggende:

  • Hvor mange ansatte er der i virksomheden?
  • Kommer der mange eksterne gæster?
  • Kort sagt: Hvad er det daglige kapacitetsbehov?

Uanset hvad jeres behov og ønsker er, så har vi en kaffeløsning til jer. Vi har alt i kaffeløsninger, men der er meget at tage stilling til såsom:

  • Små eller store kaffemaskiner?
  • Fuldautomatiske, manuelle eller med filter?
  • Med eller uden mælk – eller måske en helt separat mælkeløsning?

Det kan virke uoverskueligt, men det er netop derfor, Pascucci gerne rådgiver, så I får den helt rigtige løsning fra starten.

God kaffe giver gladere personale

Ja, god kaffe giver bare gladere personale. Det tør vi godt konstatere helt uden yderligere forklaring eller undtagelser.
Hvis du er i tvivl om denne konstatering holder, så skal du bare opleve et kontor, hvor kaffemaskinen eller kaffeautomaten er i udu. Du vil hurtigt opleve, at det lægger en dæmper på humøret. Derfor har Pascucci Danmark også stort fokus på vedligeholdelse.
Hvis I vil have sikkerhed for, at kontorets kaffeløsning altid virker optimalt, så er en serviceaftale helt sikkert noget for jer. En serviceaftale sikrer, at udstyret fungerer problemfrit, så der ikke opstår nogle kaffekriser. Hverken mandag morgen eller en grå eftermiddag. Desuden slipper I for pludselige (og til tider store) udgifter til teknikeren, når I har en serviceaftale. Kontakt os for nærmere betingelser.
Skal vi også finde en kaffeløsning til jer?

Ring til os på 7025 0010 og lad os tage en snak om, hvordan Pascucci kan skabe kaffe-glæde i jeres virksomhed med en kaffeløsning.

Du kan selvfølgelig også kontakte os via kontaktformularen, som du finder her.