Kaffeløsninger til café og restaurant

Gode kaffeløsninger til café og restaurant er i stadig større efterspørgsel. Kaffe er en af de populæreste drikkevarer i Danmark, og gæsterne forventer kvalitet. Pascucci Danmark finder den optimale kaffeløsning til jeres behov.

Kaffeløsninger til café og restaurant

I Danmark betaler gæster på caféer og restauranter gerne for høj kvalitet og god smag. Det gælder især også, når det drejer sig om en virkelig lækker kop kaffe. Danske forbrugere er efterhånden blevet vant til, at kaffen er en indikation for stedets kvalitetsniveau. Derfor er gode kaffeløsninger blevet afgørende for alle restaurationer, og dét er noget, vi hos Pascucci Danmark kender alt til.

Vi har allerede mange års erfaring med opsætning af kaffeløsninger på både caféer og restaurationer. Det er denne erfaring, der sikrer, at vi finder frem til den helt rigtige kaffeløsning til lige præcis jeres behov. Uanset om det gælder en mindre café, hvor god kaffe er en naturlig del af menukortet – eller en større restaurant, hvor et måltid skal afsluttes med lækker kaffe.

Rådgivning omkring indkøb af maskiner og råvarer

Inden den første kop kaffe kan serveres, skal det rette udstyr findes. Det gælder alt fra indkøb af den rette kaffemaskine til råvarerne, der skal bruges.

Vi har alt i maskiner, så uanset om I skal bruge den bedste espressomaskine, der findes – eller den bedste espressomaskine til prisen – kan vi rådgive jer. Det samme gælder, når der skal findes en kaffekværn, filterbrygger eller mælkeskummer. Vi har erfaringen og kendskabet til at rådgive med udgangspunkt i jeres behov, ønsker og ikke mindst budget.

Derefter kommer valget af kaffen, hvor vi naturligvis også har et udvalg af kvalitetsbønner, Men det stopper ikke der. Der er trods alt også mange, der ønsker andre varme drikkevarer. Her er vi også leveringsdygtige; Foruden at have alt inden for kaffe, kan vi også levere te, chai, kakao samt sukkerprodukter.

De fleste caféer har også behov for to-go kopper, og med vores kaffeløsning kan vi selvfølgelig også sørge for dette.

Skal I bruge en løsning, der har fokus på volumen mere end udvalg, kan vi hjælpe med bryganlæg og filterkaffe. Er I udfordret med at finde den bedste løsning til travlhed omkring eksempelvis brunch, vil vi meget gerne rådgive omkring en professionel løsning.

Kort sagt, så er vi totalleverandør, og med vores professionelle løsninger kan Pascucci Danmark rådgive om hvert eneste element ved jeres kaffeløsning.

Uddannelse af personale

Skal jeres personale uddannes til at lave de bedste kaffeprodukter, så tilbyder vi baristatræning som del af vores løsning. Vi kan træne jeres personale, så de kan servere en perfekt latte, cappuccino eller espresso – hver gang!

Hvis ikke I har en decideret kaffebar, forventer gæsterne ikke nødvendigvis, at der er ansat en barista. Men de forventer at få en lækker kop kaffe, og det får de, når jeres personale har fået baristatræning.

Har du en kaffebar – eller overvejer du at åbne en? Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her.

Få en professionel og komplet kaffeløsning

Det er både nye og etablerede restaurationer, der kan have bruge for en komplet kaffeløsning. Derfor hjælper Pascucci Danmark med alt fra optimering af flow til at rådgive om indretning af arbejdsområdet.

Har I brug for rådgivning i forhold til kapacitet, så er det også noget, vi har solid erfaring med. Uanset hvor lækker kaffe, der laves, så bliver gæsterne utålmodige, hvis de skal vente alt for lang tid. Derfor kan lige præcis rådgivning omkring antal kunder og spidsbelastninger være det, der gør totaloplevelsen markant bedre for jeres gæster.

Mange restaurationer køber kaffebønner og maskiner af bedste kvalitet, men glemmer desværre arbejdsflow og kapacitet. Det kan derfor være lige præcis på dette område, I kan løfte kundeoplevelsen via god rådgivning og med få virkemidler.

Lad os hjælpe med at skabe (eller optimere) kaffeløsningen, så I kan give jeres gæster den bedst mulige oplevelse!

Ring til os på 7025 0010, så vi sammen kan finde den bedste kaffeløsning til din café eller restaurant.

Du kan også udfylde vores kontaktformular her og fortælle lidt om jeres behov og ønsker.