Om Pascucci Danmark – Kaffe med passion og personlig service

Hos Pascucci er kaffe ikke "bare" kaffe. Det handler om de bedste kaffebønner, fantastisk service og en personlig betjening, der både giver hjælp og inspiration. Alt sammen, så I kan få den optimale kaffeløsning til jeres behov.

Pascucci kaffe

Pascucci kaffe er allerede synonymt med velsmagende, frisk espresso fra det italienske kafferisteri Pascucci Torrefazione. Den første egentlige kaffebar blev etableret efter 2. verdenskrig, og i 50’erne blev det første risteri etableret. Det var her, det familieejede selskab for alvor fik smag for risteriet. Det resulterede i, at de udviklede og forfinede kaffeproduktionen yderligere.

Kafferisteriet ligger i Monte Cerignone, nær Rimini, og er ikke kommet sovende til deres gode omdømme. Det er resultatet af årelang fokus på kaffens smag og kvalitet, hvor kaffebønner og metoder hele tiden afprøves og forfines.

I Danmark varetages Pascucci agenturet af Bøgh & Larsen KaffeCompagni ApS, der siden 2002 har forhandlet kvalitetskaffe fra det Italienske kafferisteri Pascucci. I Danmark ligger lager og butik i Aarhus, der fungerer som Pascucci Danmarks hovedsæde. Det er herfra, vi ekspederer ordrer til hele landet, så alle danskere kan nyde den lækreste kaffe. I Aarhus kører vi desuden dagligt med egen bil, så ingen behøver vente længere end højst nødvendigt.

Start med de bedste kaffebønner – kom i mål med en god espressomaskine

Selvom vejen til en rigtig god kop kaffe starter med de bedste kaffebønner, der ristes til perfektion, så kræver det lidt mere, før kaffen er helt klar.

Det er derfor vi – foruden kaffe og te – også forhandler kaffe- og espressomaskiner til caféer, restauranter og andre virksomheder. At afslutte et måltid med en lækker kop kaffe løfter altid helhedsoplevelsen. Fra Pascucci Danmarks side hjælper vi med at finde den helt rigtige løsning til jeres kaffebehov.

Danskerne har efterhånden fået smag for lækker kaffe, og derfor har vi set en fantastisk vækst i kaffebarer. Ofte med fokus på kvalitetskaffe, hvor alt fra kaffebønner og kafferistning over til bryggemetoder bliver testet. Du kan læse meget mere om, hvordan Pascucci kan hjælpe dig med inspiration og løsninger, hvis du drømmer om at åbne din egen kaffebar – læs mere her.

Skal du finde en lækker kaffeløsning, der kan løfte niveauet i din café eller restaurant, så har vi også lidt inspiration til dig her.

Det behøver dog ikke kun være fødevarevirksomheder som caféer og restauranter, der har adgang til den bedste kaffe. Hvorfor ikke investere i lækker kaffe til de ansatte på kontoret? Det imponerer i øvrigt også altid eksterne gæster, når du byder på en ekstraordinær god kop kaffe. Læs mere om vores kaffeløsning til virksomheder i alle størrelser her.
 

Kontakt os gerne på tlf. 70250 010 for at høre mere om, hvilken kaffeløsning vi kan tilbyde dig!

Vil du have den bedste kop kaffe derhjemme?

Er du "hjemme-barista" og leder efter kvalitetskaffe og espressomaskiner til privaten, så har vi naturligvis også noget til dig. Vi har en omfattende webshop for private forbrugere, hvor du kan købe alt fra rå og ristede kaffebønner til de bedste espressomaskiner og kværne.

Du finder vores webshop på Emofabrik.dk