Vil du starte din egen kaffebar?
Drømmer du om at åbne din egen kaffebar? Kom bedst fra start med rådgivning fra Pascucci Danmark.
Kaffe er mere populært end nogensinde før, og mange danske byer har fået deres egen kaffebar, da danskerne opsøger den ekstra gode kaffe.
Hos Pascucci Danmark er kaffe vores levebrød. Hele vores forretning handler om kaffe. Vi er hele tiden på udkig efter de bedste espressomaskiner og den lækreste kaffe, som vi sælger videre til kaffebarer og andre restaurationer. Vi har derfor kun interesse i at sprede vores passion for den gode kaffe.
Men selvom der er mange potentielle kunder til enhver kaffebar, må flere desværre dreje nøglen om efter kort tid. Det er ofte resultatet af dårlig (eller manglende) rådgivning, allerede inden kaffebaren blev åbnet. Det vil Pascucci Danmark gerne lave om på.
Rådgivning omkring indkøb af maskiner og råvarer
Kaffe er mere populært end nogensinde før, og mange danske byer har fået deres egen kaffebar, da danskerne opsøger den ekstra gode kaffe.
Hos Pascucci Danmark er kaffe vores levebrød. Hele vores forretning handler om kaffe. Vi er hele tiden på udkig efter de bedste espressomaskiner og den lækreste kaffe, som vi sælger videre til kaffebarer og andre restaurationer. Vi har derfor kun interesse i at sprede vores passion for den gode kaffe.
Men selvom der er mange potentielle kunder til enhver kaffebar, må flere desværre dreje nøglen om efter kort tid. Det er ofte resultatet af dårlig (eller manglende) rådgivning, allerede inden kaffebaren blev åbnet. Det vil Pascucci Danmark gerne lave om på.
- Det overordnede: Hvilke typer produkter skal kaffebaren servere?
- Det tekniske: Hvordan skal kaffen brygges?
- Menukortet: Hvor stort skal udvalget være?
- Maskiner: Hvilken type espressomaskine og kværn?
- Metode: Skal der brygges manuelt på f.eks. Hario eller Aeropress?
Bare rolig, uanset hvilken metode eller kaffetype, du ønsker, kan vi hjælpe. Vi har alle typer kaffe, og der er altid et udvalg til de forskellige bryggemetoder.
Vi lever af kaffe – det kan du også!
I modsætning til “almindelige” caféer og restauranter, der gerne skal kunne levere en god kop kaffe, så forventer gæster på en kaffebar, at de får den bedste kop kaffe. Det kan din kaffebar også leve op til, hvis du fra starten får de rigtige maskiner og produkter.
Det er desuden ekstremt vigtigt at få det optimale arbejdsflow. Det sikrer, at dine kunder ikke skal vente længere end højst nødvendigt på at få en fantastisk kop kaffe fra din kaffebar. Og måske de så køber en kop mere?
Når du har en kaffebar, er kaffen naturligvis helt i centrum, men derfor skal du ikke glemme mersalg og krydssalg. Det er sådan, du sikrer en sund og kontinuerlig omsætning. Derudover får du glade kunder, der bliver lidt længere.
Husk mersalg og krydssalg i din kaffebar
Det er for de fleste helt oplagt med mersalg i forbindelse med selve kaffen. Det kan være et ekstra shot espresso i en latte eller tilføjelsen af noget lækker sirup. Mange glemmer til gengæld alle de andre muligheder for at skabe mersalg og krydssalg i deres kaffebar. Det kan være bagværk – måske i samarbejde med et nærliggende bageri – eller et udvalg af kvalitets-chokolade.